top of page

Tania - Travel Stories

Buna si bine ai venit pe blogul meu! Sunt Tania, o mare iubitoare de calatorii, natura, drumetii si fotografie. Imi place sa vad intotdeauna partea frumoasa a locurilor pe care le vizitez si sunt de parere ca nu exista destinatii in care nu merita sa ajungi macar o data in viata. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Povestea mea

Am inceput acest blog din dorinta de a impartasi pasiunea mea pentru calatorit si cu alte persoane. Initial, fiind o mare pasionata de fotografie, voiam ca acest blog sa fie un jurnal fotografic al locurilor prin care am fost. Ulterior, distribunid postarile prin social media, mi-am dat seama ca oamenii doresc sa stie mai mult despre locatiile postate. Asa a luat nastere o alta pasiune. Pentru ca da, pot spune ca imi place sa povestesc experientele mele aici si cel mai mult ma bucura sa stiu ca informatiile oferite sunt utile si ajuta cu adevarat.

Daca veti citi articolele mele veti afla ca, pe langa drumetiile pe munte si fotografie, iubesc foarte mult sa fac snorkeling, astfel aleg plajele la care sa merg in functie de acest aspect. De asemenea, sunt pasionata de ornitologie si de ceea ce inseamna asa-numitul "wildlife". Cu alte cuvinte, imi place sa vad animale si pasari in habitatul lor natural si nu (mai) vizitez gradini zoologice. Din ce am vizitat pana in prezent, locul meu preferat din Romania este Delta Dunarii (nu cred ca este greu de inteles de ce), orasul preferat este Paris, iar tara pe care as vizita-o oricand si cu a carei atmosfera rezonez cel mai bine este Italia.

Contact

Sunt intotdeauna pregatita pentru noi aventuri.

bottom of page